#12 Tobias Staubo

Serien med lite frågor till våra nyförvärv fortsätter. Turen har nu kommit till Tobias Staubo som ursprungligen kommer från Grebbestad.

Tobias Staubo

• Hej och välkommen till Grebbestad
Tobias Staubo: Tack så mycket

• Hur känns det att vara klar för Grebbestad?
TS: Det känns gött. Det var länge sedan jag spelade men det kommer att bli kul det här. Det är tre år sedan jag spelade regelbundet.

• Du tillhörde FC Hede i fjol
TS: Det var mest på ploj. Det var inget seriöst det där. Det var mest en massa folk från jobbet som ville spela så det senaste som var seriöst var för Tanum.

• Var det ett självklart val för dig att gå till Grebbestad?
TS: Ja det var det, det är nära och bra. Och så verkar det gå bra för grabbarna så det är kul att vara med här.

• Har du någon egen målsättning för året?
TS: Försöka träna så mycket som möjligt och försöka göra det bästa av det. Försöka ta mig in i 11:an på något sätt.

• Har du något bästa fotbollsminne så här långt?
TS: Det är när vi vann serien med Tanum, P16´. Jag vill minnas vi hade en målskillnad på 110-25 ungefär. Så det var en rolig säsong.

• Värsta?
TS: Egentligen inte. Gothia Cup var väl kul på ett sätt men samtidigt gick det inte så bra för oss., Grebbestad 15-årslag.

• Bästa spelare du mött på en plan?
TS: Robin Söder (nu i IFK Göteborg) tycker jag, när han spelade i Morlanda. Han var en väldigt duktig kille.

• Om du inte spelade fotboll, vilken sport skulle du vilja ha hållit på med då?
TS: Hade det funnits volleyboll här hade jag nog spelat det.

• Vad gör du mer än att spela fotboll? Arbete/skola, fritid?
TS: Jag jobbar för fullt, jobbar på Sportshopen på Nordby. I övrigt är det flickvännen som gäller.

• Bästa resmål så här långt?
TS: Thailand för två år sedan med flickvännen var trevligt.

• Favoritlag i fotboll?
TS: AC Milan

Happy Valentine på er alla !!

I förrgår 13:00

FC TROLLHÄTTAN