Alexander i paket

Alexanders operation gick enligt planerna och det drjer nu inte mer n cirka en mnad innan han kan bevittnas stega lgkliv runt Krossekrr och Grnemad.

Fr den oinvigde kan det tyckas vara ett stort bandage med tanke p att operationen var en s kallad titthlsoperation, men enligt Alexander stoppade lkaren in hela huvudet fr att titta och d frstr man ju att hlet mste vara ganska stort.

- Fast han hade ganska litet huvud nd, ska du veta, sger Alexander.

Alex kan brja springa igen inom en mnad, men det r nnu oskert om han kommer att vara i fullt spelskick till division 3-premiren. Men det brukar ju glla Siljevi ocks.

Alexander Hedemyr Alex tvingas till operation

Ser i artikeln om matchstatistiken att J Henrikssson nu ligger p plats 15 i gjorda ml fr gif genom tiderna.

Sorterar man p bara a-lagsml ligger han 4:a efter J Sderlund (154), Bernt (121) och Curt (80).

Jonas hade efter ssongen 2017 gjort 75 och str med rets tv pytsar allts p 77. Tredjeplatsen inom rckhll!

Tittar man istllet p ml/match (fr spelar som gjort mer n ett ml) s ligger han tva med ett snitt p 0,77 ml/match. Etta r Bernt med 1,12 ml/match.

Pllana och J Sderlund trea och fyra p 0,71 resp 0,64 ml/match.

Distriktsmsterskap
I förrgår 18:45