Tanum spelade 1-1 mot Stångenäs

Efter 1-1 hemma mot Sotenäs klättrade Tanum upp på fjärde plats i tabellen. Dock med en match mer spelad än några av konkurrenterna.

Det var en bra division sex match som spelades på Hedevallen mellan Tanum och Stångenäs.

I den första halvleken var det Stångenäs som var det något bättre laget men det blev ändå Tanum som tog ledningen.

Ledningsmålet kom efter bara fem minuter då andrabollen efter en fast situation kom ut till Kim Meijer som med en utsida satte bollen perfekt inanför den bortre stolpen till 1-0 för Tanum.

Stångnäs kvittering till 1-1 kom efter 39 minuter på en frispark där man fick på en bra träff och bollen för tätt över Christoffer Bergstrand och in under ribban.

I den andra halvlken blev det något mer från Tanums sida och man hade ett antal lägen varav ett par riktigt fina chanser men något mer mål ville det inte bli.

– Men 1-1 var ett rättvist resultat och det var en riktigt bra fotbollsmatch, menade Tanums lagledare Patrick Andersson. Bäst i Tanum var Kim Meijer.

Tanum, 4-4-2 från vänster:
Christoffer Bergstrand, Lukas Sköld, Michael Johansson, Christian Mattsson, Magnus Cedervik, Naweed Ashari, Anton Henriksson, Kim Meijer, Felix Kristoffersson
Viktor Hagerman, Robin Persson

På bänken: Emil Hagneqvist, Simon Fröjd