Tuvström och Almén nya i Grebbestad

Grebbestads IF som säkrade nytt kontrakt i div 4 i sista omgången har börjat att se över laget och presenterar ny de två första nyförvärven: Andreas Tuvström och Niklas Almén.

Lagledaren Peter Svensson och tränaren Mikael Mattsson är båda mycket nöjda med att ha knutit dessa båda spelare till sig.

Tränaren Mikael Mattsson säger: - Andreas Tuvström var med oss lite 2007 och har även varit här tidigare. Han har gått framåt och har haft en bra säsong i Hamburgsund.

- Niklas Almén känner jag till lite mindre men jag har sett honom ett par gånger när han spelat mot Tanum och han har en mycket fin vänsterfot. Båda två är dessutom unga, har bra fysik och kommer att fortsätta utvecklas.

18 årige Andreas Tuvström har Grebbestad som moderklubb och har trots sin ringa ålder redan provat på spel i fler klubbar. Han spelade i Ljungskile en period innan han kom tillbaka till Grebbestad för att under fjolåret spela för Hamburgsund.

Niklas Almén är 22 år och kommer från början från Tanums IF. Efter några säsonger där flyttade Niklas till Hedekas och har då spelat där.

Båda två är i grunden försvarsspelare.

Andreas Tuvström Niklas Almén Andreas Tuvström lämnar GIF Andreas Tuvström med i BFF’s distriklag Armin och Andreas nya i GIF

Kul med två engagerade kommentatorer igår. Bra jobbat Abbe och Mussla :-)

Distriktsmästerskap
I förrgår 19:00