Dags för tre nya!

Idag åker Grebbestad till Hedevallen utanför Uddevalla för att förhoppningsvis hämta hem tre nya pinnar.

Men räcker nog inte att bara åka ner och ställa ut skorna. Rosseröd, som vann division IV förra året, är en av de nykommlingarna som hävdat sig riktigt bra.

De har, precis som vi, vunnit tre matcher och förlorat två. På grund av sämre målskillnad återfinns de en placering längre ner i tabellen än oss. De finns på fjärde och vi på tredje.

Det är nog inte många som innan serien hade tippat på att dessa två lag skulle ligga så här högt upp i tabellen efter fem omgångar.

Enda lag som både GIF och Rosseröd har mött är Stenungsund. GIF vann sin drabbning med Stenungsund med 2-0, medan Rosseröd förlorade med 3-0.

Lycka till grabbar!

Yes, äntligen verkar det vara klart för spelstart i tvåan, söndag 14 juni,