Spånga IS FK 2 - 2 Grebbestads IF

Assist: 8. Victor Edvardsson

Grebbestads målsky...

2-2 mot Spånga IS FK i Stockholm

Grebbestad är på miniläger i Stockholm och spelade tidigt idag mot Spånga IS FK. Matchen slutade 2-2 (1-1). Tränare Matti Demegård var inte nöjd med 2-2 mot div. 4-laget: - Vi skapar så mycket chanser att vi skall vinna!

Hej Matti, 2-2 idag mot Spånga i en match med tidig avspark (10:30). Berätta om matchen
- Första 15-20 minuterna var riktigt bra. Vi hade bra passningsspel, vi ställde om bra och attackerade bra.
- Ledningsmålet för oss, 0-1 kom även i denna period. Christoffer Söderlund stressade ytterback bra och denna skulle spela in mot mittback. Där kom Erik Andreasson och stötte fram och bröt och tog sig i läge och satte bollen i nät.

- Vi skapade många bra chanser i första halvlek, 2 friläge plus 3-4 ra lagen till och vi borde rimligen kanske gjort 2-3 mål till under första 45 minuterna.

- 1-1 kom efter ca 40minuter. Dom slog en långboll där vi inte riktigt var med men vi fick kontroll på bollen men det blev ett missförstånd mellan back och målvakt som Spånga utnyttjade till att kvittera. En besvikelse med 1-1 då det var deras enda chans.

- I pausen pratade vi om att komma tillbaka till vad vi fick till i början av matchen men vi hade inte riktigt tålamodet utan gick med för snabba passningar framåt i stället för att ha tålamod och vänta på rätt läge.

- Detta nyttjade Spånga genom att göra 2-1 då vi var allt för passiva i försvarsspelet.

- Vi skapade fler chanser, hade bland annat 2-3 fri l'ägen till men fick inte in bollen.

På slutet spelade vi 3-4-3 och försökte forcera in en kvittering men trots bollövertag och spelövertag fick vi inte till så många chanser på slutet.

- Men i slutminuten fick vi ändå in en kvittering. Victor Edvardsson lyfte in en frispark från kanten som hittade Granit Berisha som slog in 2-2.

- Jag är ej nöjd med resultatet, vi skall vinna en sådan här match då vi skapar många bra chanser. Jag är mycket nöjd med inledningen av matchen där vi spelade mycket bra. Försvarsspelet var väl så där och vi skall inte behöva släppa till 2 mål.

Någon du vill lyfta fram idag?
- Granit Berisha var bra. Även Markus Svensson.

I matchen provspelade Mergim Berisha och han skötte sig bra och ett par timmer efter matchen hade han signerat för Grebbestad. - Jag har blivit mycket väl mottagen låter han sig meddela.

Spånga IS FK-GIF 2-2 Mergim Berisha klar för Grebbestad

Imponerad som oftast Grebbestad ni överraskar hela tiden som samhälle, människor o ert / vårt fantastiska Fotbollslag GIF Tack

2017-08-18 19:00

IFK UDDEVALLA