Grebbestads IF 3 - 0 Trollhättans BOIS
         
   
         
 
       
     
1-017. Emeka Uche
Assist: 11. Anton Henriksson
Ut: 4. Marcus Broberg
In: 15. Markus Svensson
Ut: 1. Jonatan Hårenberg
In: 31. Anders Tjernberg
2-020. Erik Andreasson
Assist: 17. Emeka Uche
3-011. Anton Henriksson
Assist: 20. Erik Andreasson
Ut: 20. Erik Andreasson
In: 14. Oskar Lindberg
Ut: 11. Anton Henriksson
In: 8. Victor Edvardsson


Grebbestad-Trollhä...Seger mot Trollhättan BOIS

Efter kryss och senast förlust mot norskt motstånd var det trollhättan BOIS som var i Tanum på besök. Grebbestad lyckades vinna med 3-0 efter en ganska bra genomförd match. - Det finns alltid saker som kan bli bättre, sa Jonatan Hårenberg.

Bild: Jens Ohlson

Efter några dagars semester och utlandsresa så är jag tillbaka och fick lite info från matchen mot Trollhättan BOIS av spelande tränaren Jonatan Hårenberg och så här berättade han lite kort om matchen.

Första halvlek
- Det var lite segt i början av matchen och det var först efter 10-15 minuter som vi fick lite bättre fart och tempo i spelet. Då lyckades vi vända runt bra och skapa ytor och då hade vi en period där vi radade upp ganska många bra chanser från 15-40 minuters spel.

- Vi lirkade oss fint igenom med spelet vi strävar efter att nu och forwards jobbar bättre och bättre tillsammans så det ser bra ut.

- Tillslut så fick vi utdelning, efter 44 minuter. Det var i en tilltrasslad situation där bollen hamnade hos Anton Henriksson som ficka den vidare till Emeka Uche som satte 1-0. Emeka Uches första mål i Grebbestads tröja.

Andra halvlek
- I den andra slappnade vi av lite och gick ner i bolltempo och BOIS fick väl sin enda riktiga målchans där. Anders Tjernberg kom in efter pausen för mig och det var skönt att Anders fick komma in och visa att han är på tårna med en fin räddning.

- Sedan kom vi åter igång med bättre fart och kan sätta två mål till. Först genom Erik Andreasson som gjorde en bra prestation. Först genom att löpa ner, sedan med en bra vändning och så satte han dit bollen till 2-0.

- Vid 3-0 kom det ett inlägg från kanten som Erik Andreasson skarvade vidare och Anton Henriksson kom fint inlöpandes och kunde nicka in.

- Det flöt på ganska bra i matchen som vi dominerade ganska bra med tydligt och klart bollinnehav. Men det finns fortsatt saker vi kan utveckla och det finns saker vi tar med oss som var bra, som kan göra ännu bättre.

- Emeka Uche gjorde det bra och jobbade fint även i defensiven vilket var roligt att se. Han löper mycket och roligt att han får komma in i det genom att göra mål med. Sedan mycket positivt att alla tre forwards som startade får göra mål. Alltid skönt med forwards som får göra mål, avslutar Jonatan Hårenberg.


Läs mer om matchen på Trollhättan BOIS hemsida Grebbestad-Trollhättan BOIS

GIF-Trollhättans BOIS 3-0 Trollhättans BOIS

Det finns platser kvar till årsfesten .....
Välkomna anmäla er till info@grebbestadsif.se

Div I Södra
2018-11-10 14:00

HUSQVARNA FF
3-2

Vapenvallen, Husqvarna
Inga matcher planerade.


 
Inga matcher för de andra lagen den närmaste veckan finns inlagda.