IK Oddevold 9 - 1 Grebbestads IF

In: 19. Daniel Landén
2. Henrik Olofsson

Knapp förlust

Oddevold blev en lite för svår nöt att knäcka för GIF. Det rann iväg lite väl mycket och det känns som om det kommit lite smolk i bägaren efter en annars fin säsong.

Men hur som helst var det inte Grebbestad som var de stora förlorarna idag, den titeln tillägnar vi Oddevold.

För trots 9-1 klarade inte Oddevold av att vinna serien i år heller, utan föll precis som förra året på mållinjen. I år väntar kval mot Varberg.

Grebbestad då? Det började illa. Flo till sjukan efter 30 sekunder och en massa baklänges mål innan Olofsson gjorde 7-1-målet.

Men: Det spelas division III-fotboll på Siljevi i vår igen. Välkomna åter. Och tack alla spelare för en bra säsong. Och tack Jonas och Peter och lycka till i framtiden. Kanske korsas våra vägar igen.

IK Oddevold-GIF 9-1 IK Oddevold Alex tvingas till operation

Grattis på födelsedagen Rolf!

Div I Södra
2018-11-10 14:00