Tibro-Grebbestad 0-7

46 bilder till i galleriet

Brakseger med 7-0 för Grebbestad mot Tibro borta

Tibro i ett utsatt tabelläge åkte på 0-1 redan efter 55 sekunder då Olle Kristoffersson nätade. Sedan rullade det på till en bekväm seger med hela 7-0 (3-0) för Grebbestad.

Första halvlek
Matchen han knappt börja. Grebbestad hade en avspark och efter några passningar kom bollen ut till vänsterkanten där Grebbestad fick ett inkast. Inkastet togs snabbt och David Olsson slog ett inspel som nådde Olle Kristoffersson på bakre stolpen och Olle satte 0-1, tid 55 sekunder.

Redan där såg Tibro ut som ett slaget lag med deppiga miner.

Grebbestad fick till ytterligare någon chans innan nästa mål kom efter 12 minuter. Då var det Olle Kristofferssons tur att agera framspelare och hans inspel hittade fram till brorsan Felix Kristoffersson som kunde ta emot bollen och sedan tåa in 0-2.

Grebbestad kändes ha full kontroll mot ett riktigt tafatt hemmalag som hade svårt att hitta rätt med sina uppspel som allt för ofta blev för långa.

I 19:e minuten kom Tibros bästa chans under hela matchen och kanske kunde det blivit annorlunda framöver om Tibro utnyttjat denna. Hur som helst var det Tibros Ashur Gewargis som tog sig förbi flera Grebbestadsförsvarare innan han avslutade bra. Martin Hansson var fint med och klarade men det blev en farlig retur som gick rakt ut tillbaka till Ashur Gewargis som nu nickade över.

I stället visade Grebbestad prov på fin effektivitet. Man hade ett långt fint anfall med överlapp av Jimmie Larsson som fick bollen och slog ett perfekt inspel till en fri Felix Kristoffersson som satte 0-3.

Efter 39 minuter fick sedan Grebbestad en hörna som man tog snabbt och kort till Jonas Henriksson. Jonas tittade upp och hittade in till Tobias Carlsson vars vänsterskott smet utanför.

Andra halvlek
Andra halvlek öppnades ganska avvaktande med efter 52 minuter kom nästa mål för Grebbestad. David Olsson lyfte in et inlägg som Felix Kristoffersson kunde nicka in 0-4 via försvarare och stolpe. Felix tredje mål för dagen.

Tibro hade det svårt att skapa chanser. Man hade några halvfarliga inspel som Grebbestad fick bort. Men efter 58 minuter missade Grebbestad då två man gick på samma boll och Robert Knutsson fick ett skottläge men skottet smet i burgaveln.

Fem minuter senare var det omvänt läge med avslut. Snabb spelvändning från Grebbestad med uppspel på Jonas Henriksson som släppte bra på Olle Kristoffersson vars skott gick hårfint utanför i burgaveln.

I slutet av matchen rasade Tibro ihop som ett korthus och vi fick se tre snabba Grebbestadsmål.

Först ut i 80:e minuten kom nästa mål. Snabb spelvändning av Grebbestad med boll ut på vänsterkanten till Mattias Svensson var inspel hittade Jonas Henriksson som chippade in 0-5.

I 88:e minuten var det nästan som en repris. Ny snabb spelvändning med boll på Mattias Svensson som återigen hittade Jonas Henriksson som nu kunde placera in 0-6.

Trots att matchen nu tickade upp mot 90 minuter var det inte slut på målen. För efter 92 minuter slog Tobias Carlsson en djupledsboll som Tibros målvakt missbedömde totalt och Granit Berisha var först på bollen och kunde skjuta 7-0.

Pratstund med Mattias Pettersson-Pohl, Grebbestads tränare, efter matchen

Grattis till en storseger
- Tackar. Tack så mycket

Det här gick väl nästan lite för lätt?
- Det känns så. Vi fick ju ett snabbt mål efter bara 55 sekunder och man såg redan där att Tibros spelare hängde med huvudena.

2-0 kom även det snabbt
- Japp, det var helt enkelt vår match från första sekunden.

Det är inte mycket att säja om matchen? Dom bjuder inte riktigt upp till kamp trots att dom ligger i ett prekärt läge?
- Precis, precis, jag håller med dig. Segern var glasklar och dom hotade oss inte något. Dom hade bara en målchans på hela matchen. Bra varierat anfallsspel från oss med bra utdelning.

Vill du lyfta fram någon idag.
- Nja, jag tycker alla gjorde en bra insats idag (Felix Kristoffersson utsedd till Grebbestads bäste av Tibro).

Ny spännande match på tisdag
- DM-final mot IFK Uddevalla på tisdag. Det skall bli jätteroligt. Vi är bra nu så det skall bli tufft för IFK.

Tibro AIK FK-GIF 0-7 Tibro AIK FK 50 bilder från Tibro-Grebbestad

50 bilder från Tibro-Grebbestad

Nu finns hela 50 bilder från Tibro-Grebbestad. Gå via menyrad eler länk nedan.
Bla finns hela sex av sju mål med på bilder!
#OlleKristofferssonärförsnabb

Bilder från Tibro-Grebbestad

Tibro AIK FK-GIF 0-7 Tibro AIK FK Brakseger med 7-0 för Grebbestad mot Tibro borta

VFK- GIF, 6-4, slut. Helt galen match enligt FB-rapportören !

Igår 19:00

2020-09-26 13:00
Undavallen

F04-06