Grebbestads IF 0 - 0 Kungshamns IF

Ut: 11. Anton Henriksson
In: 13. Filip Hansson

0-0 mot Kungshamn för Grebbestad

Det blev en mållös historia när fjolårets div 4 konkurrenter möttes på SPARvallen i Tanumshede. – Men Jag tycker inte det var en typisk 0-0-match, sa Grebbestads Peter Levin.

Grebbestad bjöds på klart bättre motstånd än förra helgen och det var Kungshamn som tog tag i spelet direkt och första tio minuterna gick till gästerna spelmässigt.

– Vi var inte riktigt med i början men efter första tio minuterna började vi komma in i det hela, sa Peter Levin.

Grebbestad tog över spelet och hade några chanser och bla två mål som blev bortdömda för offside.
– Mycket tveksamma avvinkningar men så är det ibland, sa Peter.

I andra halvlek fortsatte Grebbestad att äga spelet men man gör det lite för omständligt framåt. – För att ha bollen så mycket som vi har så skapar vi alldeles för lite målchanser men vi har några matcher på oss att rätta till detta.

Vad det gäller Kungshamn så hade även dom ett par bra lägen. Två frilägen från sidan som Martin Hansson i Grebbestads mål klarade.

– Det var ingen typisk 0-0-match utan det var lite målchanser åt båda hållen. Vi har provat David Olsson som mittback och det har börjat bra och vi har hållit nollan i båda matcherna vi spelat så det fungerar bra defensivt. Vi ska jobba med det offensiva och försöka få till det med, avslutar Peter.

Nästa match för Grebbestad blir på söndag mot Hamburgsund i DM kl 13:00 på SPARvallen i Tanumshede

GIF-Kungshamns IF 0-0 Kungshamns IF Kungshamn-Grebbestad i DM-final i morgon

Kungshamn-Grebbestad i DM-final i morgon

Div 4-laget Kungshamn mot div 3-laget Grebbestad. Det är finallagen i årets DM.

Lagen möttes i våras i en träningsmatch och då slutade matchen 0-0.
I årets fyra går Kungshamn fram som en ångvält och man leder serien med hela 15 poäng före tvåan Svarteborg. Detta gör att Kungshamn endast behöver 1 poäng på de sista fem matcherna för att spela i div 3 nästa år.

Grebbestads trupp till matchen.
1. Martin Hansson
3. Tobias Carlsson
4. Marcus Broberg
5. Ulrik Karnström
6. Granit Berisha
8. Daniel Andersson
10. Olle Kristoffersson
11. Anton Henriksson
12. Christoffer Söderlund
13. Filip Hansson
14. Joshua Öster
15. Markus Svensson
17. Naweed Ashairi
19. Gustav Henriksson
23. David Olsson
32. Sebastian Jaconelli

GIF-Kungshamns IF 0-0 Kungshamns IF 0-0 mot Kungshamn för Grebbestad

Grattis till Ulrik! Får hoppas att allting gick bra.

2020-03-21 13:00

HISINGSBACKA FC