Åsebro IF 2 - 2 Grebbestads IF

17. Frans Greby
15. Otto Bojahnder (Bock)
6. Johan Hedström
4. Martin Kallin
20. Jonas Olausson
Assist: 4. Martin Kallin
19. Johan Thoresson
Assist: 15. Otto Bojahnder (Bock)
Ut: 15. Otto Bojahnder (Bock)
In: 22. Per Faxby
Ut: 19. Johan Thoresson
In: 18. Samanthe Jensen

Pinne mot Åsebro!

Åtta minuter. Så nära var Grebbestad årets första vinst när man gästade Åsebro. 2-2 slutade matchen sedan det stått 1-1 i paus.

Lagledaren Bengt Mattsson var mycket nöjd med laget och då framförallt efter förutsättningarna. Med 18 man i truppen och sex man som lämnat återbud så fick man plocka spelare från b-laget. I Grebbestads fall, ett gäng killar som tränar och spelar en gång i veckan för skojs skull. Ett till stora delar nykomponerat lag spelade bra och höll bollen fint inom laget under den första halvleken.

Men det var ändå Åsebro som tog ledningen med fyra min kvar av halvleken. Men Grebbestad kvitterade i halvlekens sista min när Jonas Olausson nickade in 1-1.

20 min in på andra halvlek svarade Fredrik Joling för en härlig prestation när han tog sig förbi en tre fyra man, sköt ett bra skott som Åsebros målvakt inte kunde hålla och Johan Thoresson höll sig framme och slog in returen.

Men med bara åtta min kvar kunde alltså värdarna kvittera till 2-2.
- Jag är imponerad. Idag var killarna fantastiska. Det var inget gnäll och vi var tända och ville verkligen vinna. Tyvärr drog vi på oss fyra varningar och Johan Hedström är avstängd nästa match, säger Bengt Mattsson.

Bäst i Grebbestad var Tomas Hansson, Frans Greby och Jonas Olausson.

I nästa match så är det Kongahälla som står för motståndet i sista div-3 matchen på Siljevi denna gång.

Åsebro IF-GIF 2-2

Grattis Tobias Carlsson till priset som Sveriges bästa back i div. 2! Mycket välförtjänt!

2017-10-15 15:00

SKOFTEBYNS IF