Grebbestads IF 2 - 3 Kungshamns IF

4. Martin Kallin
Ut: 13. Fredrik Joling
In: 17. Jens Plate

Veckans mål i rörliga bilder

Urban har åter försett oss med film från gifs matcher den senaste tiden. Tyvärr har jag inte haft tid att lägga upp dem förrän idag... Tack Urban!

A-LAGET
Från Slottskogen/Godhem-GIF, lördag 13/5:
- Martin Kallins 0-1-mål (3.11 MB)
- Robin Perssons ribbskott (1.90 MB)

Från GIF-Kungshamns IF, fredag 19/5:
- Jonathan Palms 1-1-mål (2.61 MB)
- Jonathan Palms 2-1-mål (3.29 MB)

B-LAGET
Från GIF-Stångenäs AIS, söndag 21/5:
- 1-0 Robin Persson (2.36 MB)
- 2-0 Peter Karlsson (2.60 MB)
- 3-1 Jens Plate (2.05 MB)
- 4-1 Robin Persson (2.45 MB)
- 5-1 Jens Plate (1.80 MB)

För att kunna se filmerna behövs XviD-codec.

Stort tack än en gång till Urban Persson!

Slottskogen/Godhem IF-GIF 2-1 GIF-Kungshamns IF 2-3 Martin Kallin Peter Karlsson Jens Plate Jonathan Palm Robin Persson Tungt för Grebbestad Förlust i slutminuten igen

Förlust i slutminuten igen

Grebbestad hade ledningen med 2-1 när man gick in i den 90:e minuten men när matchen var slut hade gästande Kungshamn vänt till 2-3 och Grebbestad noterade sin femte raka förlust.

För andra matchen på rad kom Grebbestads förlustmål på tilläggstid och Grebbestadsspelarna blev som paralyserade när Kungshamn slagit in segermålet, vilket kan vara symtomatiskt för ett lag som har motgång.

Grebbestad startade piggast i denna derbymatch och var det bättre laget under de inledande tio minuterna och Jonathan Palm var nära att ge Grebbestad ledningen efter bara 30 sekunders spel men en Kungshamnsförsvarare gjorde ett bra jobb hem och kunde men en glidtackling avstyra det hela till en resultatlös hörna.

Markus Svensson blev sedan fint framspelad av Stratos Kenstanlis men Kungshamns målvakt Samuel Dirscher kom ut bra och kunde rädda.

Kungshamn tog efter Grebbestads fina inledning över händelserna men ledningsmålet efter 24 minuter genom Henrik Johansson fick man sedan Grebbestads målvakt Henrik Olausson svarat för ett misstag.

Spelet jämnade ut sig och det hände inte så mycket mer än att Christian Öster hade ett bra nickläge för Kungshamn men nickade utanför.

Till den andra halvleken gjorde Grebbestad några ändringar inom laget och de gav önskat resultat då Grebbestad tog tag i spelet igen och kvitteringen kom efter 51 minuter när Stratos Kenstanlis kom fint på kanten och hittade Jonathan Palm som med en bredsida gjorde sitt första mål för Grebbestad i division tre.

Men det var nära att Kungshamn svarat omedelbart när Johnny Arvidsson sköt över från nära håll ett par minuter senare.

Peter Karlsson kom in för Grebbestad efter 63 minuter och bara några minuter senare fick han ett läge när Kungshamns målvakt rusade ut felaktigt men Peter valde att göra ett inspel och Kungshamns försvar kunde rensa undan bollen.

Efter 69 min tog Grebbestad ledningen med 2-1 när Jonathan Palm kunde nicktoucha in Martin Kallins frispark.

Men efter målet blev Grebbestad lite försiktigare i spelet och bakade hem för att slå vakt om ledningen. Kungshamn flyttade upp men skapade egentligen inte något av värde.

Grebbestads Peter Karlsson hade ett fint frisparksläge men sköt någon meter utanför.

När Anders Henrikssons språngskalleförsök gick utanför efter 88 minuters spel trodde nog de flesta att Grebbestad skulle kunna hålla undan och vinna men icke.

För i andravågen efter en frispark i 90:e matchminuten kom bollen till Johnny Arvidsson som kunde trycka in kvitteringen.

Kungshamn vann sedan bollen efter Grebbestads avspark och fick ut bollen på kanten och lyrade in bollen till Anders Henriksson som i duell med Henrik Olausson kunde nicka in 2-3.

Knappast rättvist efter matchen sett men ände ett faktum.

Pris till bäste spelare gick i Kungshamn till Johnny Arvidsson medan Markus Svensson blev utsedd till bäste Grebbestadsspelare. Bra betyg även till Martin Kallin.

GIF-Kungshamns IF 2-3 Jonathan Palm Veckans mål i rörliga bilder

Grattis till Ulrik! Får hoppas att allting gick bra.

2020-03-21 13:00

HISINGSBACKA FC