IK Oddevold 1 - 0 Grebbestads IF

2. Henrik Olofsson
Ut: 15. Otto Bojahnder (Bock)
In: 8. Johan Palm
Ut: 2. Henrik Olofsson
In: 19. Johan Thoresson

"-Vi gjorde en väldigt bra match"

-Vi gjorde en väldigt bra match, och hade lika många chanser som Oddevold. Det sa Grebbestads lagledare Bengt Mattsson efter matchen mot Oddevold.

Nu räckte det ändå inte utan Oddevold vann med 1-0 (0-0). Vid ställningen 0-0 efter 25 min i första halvlek hade Grebbestad sin kanske bästa målchans när Henrik Olofsson var fri men sköt över. Matchens enda mål kom med en halvtimme kvar att spela på efter en frispark som styrdes in.

Möjligheter till kvittering fanns och den bästa kom mot slutet av matchen då Henrik Edvardsson kom i fint läge och spelade in mot Johan Thoresson, men Oddevolds målvakt var alert och fick fingrarna på bollen i sista stund. Annars hade det nog varit en kvittering där.

– Vi saknade flera spelare idag men det gjorde även Oddevold men dom har en bredare trupp än oss så det drabbar oss hårdare. Trots detta tycker jag att vi gjorde vår bästa match för säsongen. Vi visade att vi inte kommer att bli några strykpojkar resten av serien utan snarare att första segern kan komma när som helst.

Grebestad är inne i ett stim med tufft motstånd. Sist var det Vallen, nu Oddevold. På lördag är det Fjärås och sedan Mellerud som alla tillhör de bästa lagen i serien.

Bäst i Grebbestad var Fredrik Joling (lilla bilden), Daniel Landén, Martin Kallin och Tomas Hansson.

Fotnot: På stora bilden dricker Otto Bock vatten genom att spänna höger biceps.

IK Oddevold-GIF 1-0 Bohusläningen fotograferade GIF

Bohusläningen fotograferade GIF

En av Grebbestads IFs matcher nyligen förärades med ett besök av en fotograf från Bohusläningen.

För andra matchen för säsongen kostade Bohusläningen på sig att skicka ut en fotograf till en GIF-match.

Det var bortamatchen mot Oddevold som Bohusläningen tyckte att det var värt priset att låta en fotograf föreviga spelet.

Vi är väldigt stolta över detta, för det var väl oss han skulle fotografera och inte våra motståndare?

Fotnot: Gissa vilken som var förra matchen som Bohusläningen skickade en fotograf till en GIF-match? Jo, alldeles riktigt, i hemmamatchen mot samma Oddevold.

IK Oddevold-GIF 1-0 GIF-IK Oddevold 1-3 IK Oddevold "-Vi gjorde en väldigt bra match"

Tack Hårenberg! Du räddade oss idag. Bäst på plan.

Div I Södra
I förrgår 16:00