IK Oddevold 1 - 0 Grebbestads IF

2. Henrik Olofsson
Ut: 15. Otto Bojahnder (Bock)
In: 8. Johan Palm
Ut: 2. Henrik Olofsson
In: 19. Johan Thoresson

"-Vi gjorde en vldigt bra match"

-Vi gjorde en vldigt bra match, och hade lika mnga chanser som Oddevold. Det sa Grebbestads lagledare Bengt Mattsson efter matchen mot Oddevold.

Nu rckte det nd inte utan Oddevold vann med 1-0 (0-0). Vid stllningen 0-0 efter 25 min i frsta halvlek hade Grebbestad sin kanske bsta mlchans nr Henrik Olofsson var fri men skt ver. Matchens enda ml kom med en halvtimme kvar att spela p efter en frispark som styrdes in.

Mjligheter till kvittering fanns och den bsta kom mot slutet av matchen d Henrik Edvardsson kom i fint lge och spelade in mot Johan Thoresson, men Oddevolds mlvakt var alert och fick fingrarna p bollen i sista stund. Annars hade det nog varit en kvittering dr.

Vi saknade flera spelare idag men det gjorde ven Oddevold men dom har en bredare trupp n oss s det drabbar oss hrdare. Trots detta tycker jag att vi gjorde vr bsta match fr ssongen. Vi visade att vi inte kommer att bli ngra strykpojkar resten av serien utan snarare att frsta segern kan komma nr som helst.

Grebestad r inne i ett stim med tufft motstnd. Sist var det Vallen, nu Oddevold. P lrdag r det Fjrs och sedan Mellerud som alla tillhr de bsta lagen i serien.

Bst i Grebbestad var Fredrik Joling (lilla bilden), Daniel Landn, Martin Kallin och Tomas Hansson.

Fotnot: P stora bilden dricker Otto Bock vatten genom att spnna hger biceps.

IK Oddevold-GIF 1-0 Bohuslningen fotograferade GIF

Bohuslningen fotograferade GIF

En av Grebbestads IFs matcher nyligen frrades med ett besk av en fotograf frn Bohuslningen.

Fr andra matchen fr ssongen kostade Bohuslningen p sig att skicka ut en fotograf till en GIF-match.

Det var bortamatchen mot Oddevold som Bohuslningen tyckte att det var vrt priset att lta en fotograf freviga spelet.

Vi r vldigt stolta ver detta, fr det var vl oss han skulle fotografera och inte vra motstndare?

Fotnot: Gissa vilken som var frra matchen som Bohuslningen skickade en fotograf till en GIF-match? Jo, alldeles riktigt, i hemmamatchen mot samma Oddevold.

IK Oddevold-GIF 1-0 GIF-IK Oddevold 1-3 IK Oddevold "-Vi gjorde en vldigt bra match"

Ikvll hller vi tummarna fr GIF

Div I Sdra
Igår 19:00

TVIDABERGS FF

Kopparvallen, tvidaberg
Distriktsmsterskap
2018-08-14 18:45
STENUNGSUNDS IF (b)
Nsnsvallen, Stenungsund

Inga matcher för de andra lagen den nrmaste veckan finns inlagda.