IFK Fjärås 0 - 0 Grebbestads IF
         
 
         
 
         
     
13. Fredrik Joling
1. Thomas Hansson
Ut: 6. Johan Hedström
In: 13. Fredrik Joling
Ut: 9. Paul Amandusson
In: 15. Otto Bojahnder (Bock)
Ut: 16. Mats Amandusson
In: 21. Robert Andersson

Oavgjort igen!

Efter en tung start tog nu Grebbestad poäng för tredje matchen i rad (tre oavgjorda). Bortamatchen mot tabelltvåan Fjärås slutade nämligen mållös men med lite flyt kunde det blivit första trepoängaren för Grebbestad.

Grebbestad öppnade matchen piggt och Paul Amandusson som var mycket duktig senast hade ett par fina lägen i inledningen. Efterhand så jämnade Fjärås ut spelet och skapade även dom ett par lägen.

Grebbestad som har en ganska tunn trupp fick truppen ännu tunnare då Johan Hedström (lilla bilden) tvingades gå ut efter 25 min då han kände av en skada från senaste matchen. Dessutom fick Paul Amandusson gå av efter 55 min i förebyggande syfte då han kände av en gammal skada i baksida låret.

På slutet ändrade Grebbestad om i laget, fem man på mitten och Henrik Olofsson ensam på topp. Detta höll så när på att ge Grebbestad alla poängen då Henrik med fem min kvar blev fri. Målvakten räddade första läget men Henrik sköt på nytt på returen varpå målvakten gjorde en idioträddning och räddade hemmalaget från en förlust.

– Vi gjorde en homogen insats. Försvaret börjar fungera nu, endast två insläppta mål på de tre senast matcherna är bra.

Nu väntar vi bara på första segern. Kommer den på torsdag? Då väntar Oddevold hemma på Siljevi och sedan är det Vallen därefter.

– Vi behöver nog fyra poäng på dessa två matcher. Idag saknade vi Jonas Olausson som var lite krasslig. Dessutom tappar vi nu reservmålvakten Robert Andersson som går tillbaka till Hedekas. Han tyckte det blev lite för jobbigt med resorna och en massa övertid på jobbet. Dessutom tappar vi Per Lindblom som går tillbaka till Skoftebyn nu när hans studier på Folkhögskolan är avslutade, säger Bengt Mattsson.

IFK Fjärås-GIF 0-0

Slut, 1-0 till Åmål.

Div II Norra Götaland
Igår 14:00

IFK ÅMÅL
0-1

Örnäsvallen, Åmål
Div II Norra Götaland
2019-05-30 15:00
NORDVÄRMLANDS FF (h)
Siljevi, Grebbestad


 
HIF/GIF div. 6
IFK Lane lag 2 (b)
Idag 16:00
Lanevallen

HIF/GIF div. 6
Lysekils AIK lag 2 (b)
2019-05-29 19:00
Gullmarsvallen

F04-06
Hamburgsunds IF (h)
I övermorgon 19:00
Siljevi

F04-06
Torps GoIF (b)
2019-05-30 11:00
Rimmåsvallen

GIF/HIF div. 5
IFK Lane (b) 2 - 3
Igår 14:00
Lanevallen

GIF/HIF div. 5
Herrestads AIF lag 2 (b)
I övermorgon 19:00
Undavallen konstgräs