HIF / GIF 2019

Spelar i div. 6 Norra Bohuslän
Samarbete mellan Hamburgsunds IF och GIF under lagnamnet Hamburgsund/Grebbestad.

Ledare:
Mattias Ehnebom

Titta här på resultat och tabell från seriespelet 2019.

Spelschema
2019-04-18 19:00 Svarteborg FK (b) - Sparplan, Hällevadsholm
2019-05-01 16:00 IFK Lane lag 2 (b) - Lanevallen
2019-05-05 13:00 Fjällbacka IK (h) - Sundvallen, Hamburgsund

h = hemmaplan
b = bortaplan
n = neutral plan

Grebbestads IF och Hamburgsunds IF utökar samverkan

Genom åren har det förekommit olika former av samverkan mellan GIF och andra föreningar i kommunen, både avseende senior- och ungdomsfotboll.

Under 2019 kommer GIF och Hamburgsunds IF att utöka samverkan. På ungdomssidan finns det redan gemensamma lag, men en nyhet är att vi har ambitionen att ha två gemensamma seniorlag – Grebbestad/Hamburgsund som skall spela i div. 5 Bohuslän och Hamburgsund/Grebbestad som skall spela i div. 6 Norra Bohuslän.

Motivet till samverkan är att det skall ge fler spelare både i Hamburgsund och Grebbestad möjlighet att kunna spela seniorfotboll och utveckla sig och laget. Båda samhällena kommer att ha matcher på sina respektive idrottsplatser så att båda föreningarnas supporters skall kunna följa sina rödsvarta resp. blå både i Grebbestad och Hamburgsund.

Välkomna till Siljevi, Sundvallen och ibland Sparvallen för att heja på kämparna i HIF och GIF !

Läs hela nyheten...

Hamburgsunds IF

Är truppen mer eller mindre klar för GIF nu?

2019-03-12 19:00

KUNGSHAMNS IF

Kungshamnsvallen konstgräs, Kungshamn
2019-03-30 13:00