Tennis 2018

Ledare:
Hans Eriksson 0708-325890

Består främst av mer seniora spelare som mest motionsspelar, men även deltar i H65 och H70 seriespel, både inne och ute.

Är du intresserad hör gärna av dig !

GIF´s tennisspelare dominerade Kuseröd Open i dubbel

För andra året i rad vann idag Bo Lindgren/Hans Eriksson dubbelturneringen i Kuseröd Open. Till slutspel gick även GIF-spelarna Tommy Randhem/Anders Aspenberg och Gunnar Bergling/Stellan Andersson. 4:e par var David och Mats Berggren, Långsjö.

Bo och Hans vann en jämn match i semi över Gunnar och Stellan och finalen vann man övertygande mot Tommy/Anders.

Turneringen spelades på paret Berglings välskötta En Tous Cas-bana och värdparet bjöd alla 12 spelarna på utsökt brunch.

På bilden fr vä: Bo Lindgren, Mona och Gunnar Bergling, Hans Eriksson, Tommy Randhem och Anders Aspenberg.

Läs hela nyheten...

Jag håller med Kenneth