Tennis 2017

Kontaktperson Hans Eriksson, 0708- 325 890

Består främst av mer seniora spelare som mest motionsspelar, men även kommer delta i H65 seriespel.

Är du intresserad hör gärna av dig !

Matchpremiär för GIFs nya tennissektion

I fredags var det debut för GIFs tennissektion i seriespel. Vi är anmälda i H65 och H70 -serierna i Svenska Tennisförbundets Region Väster.

Första matchen för H65 spelades borta mot Lerum TK. GIF ställde upp med Tommy Randhem, Bo Lindgren och Hans Eriksson. Hans är sektionsansvarig och primus motor och håller i de praktiska tåtarna för de GIF-veteraner som skall spela ett antal matcher nu på försommaren.

Titta här på bilder på aktörerna i matchpremiären mot Lerum

Läs hela nyheten...

GIFs tennisveteraner spelar hemmamatcher

Det står i artikel om några spelare som kanske kan bli klara i början av veckan. Och som Anders skriver kommer det i så fall på hemsidan så snart som det är möjligt. Men mån-onsd är jag bortrest så jag kan i så fall inte skriva före tidigast torsdag om det hänt något på den fronten.

2017-10-15 15:00

SKOFTEBYNS IF