Grebbestads IFs forum

Namn
Spamkontroll - skriv nuvarande år
Epost
Hemsida
KlubbUlrik Karnström!

Vilken hjälte!
Grattis!!!

Som svar på frågan vad som gäller för dig som köpt årskort nu när antalet matcher halverats? Självklart betalar vi tillbaka halva kostnaden . Önskar du detta hör av dig till mig på 0708-241130 eller kenneth. eriksson @protoma.se . Att notera är ju att vi idag inte med säkerhet kan säga att det inte kommer nya direktiv från Svenska Fotbollsförbundet

Anonym - jag tror att GIFs styrelse omgående kommer att fundera på din och många andra frågor som uppkommer efter det besked som kom tidigare idag. Det kommer säkert ut information till alla som på olika sätt berörs av Fotbollförbundets beslut så fort man hinner.

Hur tänker GIF i frågan om ersättning de som redan köpt årskort till årets säsong, som nu i bästa fall blir halv? De allra flesta vill säkert stötta klubben genom att inte kräva något tillbaka, men finns det någon plan för detta?

Är Licina klar för GIF nu?

Man saknar känslan man brukar ha när säsongs premiären närmar sig.

Det kritiska läget lär ju inte avta. Snarare är det så att man endast ser toppen av isberget.
Personligen skulle jag tippa på 1-2 månaders uppskjutning med tanke på masspridningen som sker nu. Sedan om det blir så att matcherna spelas utan publik, är det nog inte hela världen, och heller inte lika märkbart som att spela inför tomma läktare på Mestalla eller San Siro.
Man får väl säga vi ses när vi ses,
till fotbollen för tillfället!

GIF följer händelseutvecklingen och kommer informera löpande om vad som gäller våra aktiviteter.

Thomasp: positivt inlägg du. Ingen som tvingar någon att gå och se matchen. Men det är väl lika bra att alla stannar inomhus och undviker någon som helst social interaktion. Helst året ut, så är vi på den säkra sidan. Eller är det skillnad på om det är träningsmatch eller seriematch?

Ja det är verkligen superviktigt att träningsmatcher inför säsongsstarten av div 2 genomförs, glöm inte att ta med mor o farföräldrar i supporterbussen!

Träningsmatch
2020-03-21 13:00

HISINGSBACKA FC
3-1

Backavallen 2, Hisings Backa
Inga matcher planerade.


 
Inga matcher för de andra lagen den närmaste veckan finns inlagda.