Grebbestads IFs forum

Namn
Spamkontroll - skriv nuvarande år
Epost
Hemsida
KlubbKjell du har varit en del av oss och det är vi oerhört tacksamma för det, vi kommer ha dig i vårat minne. vila i frid Kjell Simonsson

Efter ännu en sån där härlig 6-poängshelg går A-laget nu in i en spännande slutstrid med 3 poäng upp mot duon KBK och IKG och 4 mot FCT.
Vi har det i egna händer, och nu hoppas vi på ett maximalt supporterstöd i de återstående 4 matcherna - med 3 hemmamatcher, nu på lördag mot Lerum, nästa lördag mot topprivalen Gauthiod och i sista matchen 15 oktober mot Skoftebyn.
Det är dags att visa omvärlden vad GIF och Grebbestad kan klara av !!!!

Grattis synd man inte hann hem från thailand så man hunnit åkt med !! Men Siljevi om man inte jobbar !! LYCKA TILL GIF !!

Lycka till och hoppas att"bankfolket" hörs ordentligt!! :)

Nu rullar GIFs spelarbuss mot årets nästsista seriebortamatch i Lidköping. Matchstart 15.00. Rapporter kommer via alla tänkbara sociala medier, Twitter, everysport, hemsidan mm. Vi hoppas på en bra lördag för oss alla !!

Bra start på helgen - Andralaget vann med 2-1 mot Stångenäs AIS i div. 5. Nu hoppas vi att alla GIF-supporters tar sig till Lidköping imorgon, typ med Sparbankens supporterbuss, så vi kan få helgens andra vinst och fortsatt spänning i serietoppen i div. 2 !!

Lycka till, Hoppas ni vinner serien nu. Hoppas givetvis också att "mitt" Oddevold hänger kvar i div 1 södra. Vilka derbyn i så fall. Ge nu järnet på slutet GIF. Med vänlig fotbollshälsning Bengt-Eric Dahl IKO-supporter.

När senast hade GIF två seniormatcher en helg med 2 vinster och 15-2 i målkvot.
Man kan bara bli glad, tacksam och imponerad av er alla i våra fina seniorlag.
TACK och trevlig helg !

Härlig start på helgen med seger 8-1 för GIFs unga och hungriga Andralag i kvällens match mot Grohed. Grattis !!

Imponerad som oftast Grebbestad ni överraskar hela tiden som samhälle, människor o ert / vårt fantastiska Fotbollslag GIF Tack

Div II Norra Götaland
2017-09-16 15:00

LIDKöPINGS FK
3-1

IP Framnäs, Lidköping
Div II Norra Götaland
2017-09-23 15:00
LERUMS IS (h)
Siljevi, Grebbestad


 
GIF Andralag
IFK Lane (b)
2017-09-24 13:00
Lanevallen