I backspegeln - 23 februari genom åren

Sven Kjellgren föddes
Granit Berisha föddes
IFK Göteborg U19 (b) 2-2
Grebbestad spelade borta mot IFK Göteborg U19 och spelade oavgjort, 2-2. GIFs mål gjordes av Tobias Carlsson och Christoffer Söderlund.

Kungshamns IF (h) 0-0
GIF hade hemmamatch mot Kungshamns IF och fick med sig en pinne, 0-0.

Kråkeröy IL, Norge (b) 2-3
GIF hade bortamatch mot Kråkeröy IL, Norge och förlorade med 2-3. GIFs mål gjordes av Markus Svensson och Jonas Söderlund.

Smögens IF (h) 6-0
Grebbestad hade hemmamatch mot Smögens IF och kunde vinna klart med 6-0. Grebbestads mål gjordes av Niklas Palm (2), Per Lindblom, Fredrik Joling, Johan Hedström och Henrik Olofsson.

Erlandsson Bygg HUVUDPARTNER 2018
GIFs arbete med partners för 2018 flyter på även under OS-tider, så idag kan vi stolt presentera ännu ett stort företag som kommer att vara [[fet]]HUVUDPARTNER[[/fet]] på resan vi är inne i, från div. 4 till div. 1 på 5 år. Det är [[fet]]Erlandsson Bygg[[/fet]] som är väletablerade i vårt område genom flera företagsförvärv samt koncernchefen Markus Brink, som är Tanumsbo av födsel. Erlandsson Bygg jobbar utifrån tre nyckelord som kännetecknar framgångsrika företag inom byggbranschen - kunnande, förtroende och effektivitet. Det sitter i ryggmärgen i Erlandsson Bygg sedan generationer tillbaka. Erlandsson Bygg är ”tung” GIF-partner sedan flera år. [[fet]]TACK Erlandsson Bygg FÖR ATT NI ÄR MED PÅ RESAN !![[/fet]] Titta här på [[link]]http://www.grebbestadsif.se/galleri.asp?album=103[[nytt]]bilder på våra större PARTNER under 2018.[[/link]]

26 bilder från Grebbestad-Hamburgsund nu inne i Galleriet
Gå via menyrad och Galleri, eller via länk nedan.

Tuffare motstånd väntar när Grebbestad möter norska Kråkeröy
Grebbestads tre match är på gång och nu väntar norska Kråkeröy. I fjol vann Grebbestad med 2-0 på Sparvallen. Tidigare matcher har hemmaplan fällt avgörande.

Truppen mot Svane
Nu är truppen till matchen mot Svane klar:

Oavgjort för Grebbestad mot IFK Göteborg U-19
Det blev två helt olika halvlekar i matchen borta mot IFK Göteborgs U-19. IFK dominerade stort i första halvlek och hade 2-0. Sedan kom Grebbestad tillbaka i den andra halvleken och kunde kvittera.

Årsmöte 3 mars på Siljevi
Välkomna till årsmöte på Siljevi söndag 3 mars kl. 16.00. Verksamhetsberättelser och ekonomi kommer då att redovisas.

Oddevold J-GIF
Då var det dags för Grebbestads 3:e träningmatch för säsongen, för motståndet denna gång svarar Oddevolds Juniorlag. Glädjande är att Daniel Andersson kommer att gör Grebbestad debut efter sin knäoperation. Laget ser ut som följer...

Påminnelse om årsmötet på söndag
Välkomna till årsmöte för 2010-års verksamhet i Grebbestads IF. Mötet avhålles å Siljevi söndag 27 februari kl. 17.00.

Truppen mot Tanum
I morgon spelar Grebbestad mot Tanum borta kl 12. Truppen ser du nedan.

2-3 mot Kråkeröy
Grebbestad föll i årets första träningsmatch när man spelade borta mot norska div 5-laget Kråkeröy med 3-2 efter 2-1 i paus.

Snabbt mål gav GIF segern
Grebbestad tog sin andra raka träningsmatchseger när man på lördagseftermiddagen slog norska div-4-laget Idd SK med 1-0 (1-0).

Storseger på Haga
Förra veckan mötte gif sin gamla tränare och förlorade. Denna vecka bjöd gifs nya tränare hit sitt gamla lag, Smögen, som fick en lika ogästvänlig behandling som gif fick förra veckan.

Seger i premiären
Årets första träningsmatch spelades på Hagavallen den 17/2. För motståndet stod division V-laget Hunnebostrand.

Lysekil

2019-02-15 18:00