I backspegeln - 22 augusti genom åren

Christer Andersson föddes
IFK Skövde FK (h) 3-1
Grebbestad tog emot IFK Skövde FK och segrade med 3-1. GIFs mål gjordes av Leonard Pllana, David Olsson och Olle Kristoffersson.

IFK Strömstad (h) 2-2
GIF hade hemmamatch mot IFK Strömstad och matchen slutade lika, 2-2. GIFs mål gjordes av Kim Meijer och Jonas Söderlund.

IFK Strömstad (b) 1-2
GIF gästade IFK Strömstad och torskade med 1-2. Grebbestads mål gjordes av Joakim Sandsten.

Grebbestad breddar truppen
Inför slutspurten av div 2 passar Grebbestad på att bredda truppen. In kommer två killar som tidigare spelat i bla Oddevold - Peter Zwetsloot Isaksson och Jesper Carlzon

2 dagar kvar – Kalmar FF hemma i Svenska Cupen på onsdag
På onsdag smäller det. Lilla Grebbestad mot allsvenskt motstånd i Svenska Cupen. Trefaldiga cupmästarna Kalmar FF på Siljevi. Observera den tidiga matchstarten – Kl. 18:00. Kan Grebbestad skrälla?

Abbes show gav seger för andralaget
3-0 mot Valla på Siljevi efter två konstmål av veteranen

Seger mot IFK Skövde med 3-1 - Update
Segern satt ändå ganska långt inne och efter den fina matchen i veckan mot Oddevold hade Grebbestad svårt att få fart på spelet. Segersiffrorna blev 3-1 efter 1-0 i paus. Segern säkrades med två snabba mål i slutet av matchen.

Tanum slog Myckleby
Tanum öppnade hösten med en fin seger borta mot Myckleby med 3-1 (1-0).

Henån besegrade Tanum på Hedevallen
Tanum kom inte upp i normal standard och Henån kunde vinna matchen. 1-3 (1-3) slutade matchen.

10 man avgjorde mot Grebbestad
Efter en relativt jämn första halvlek fick Strömstad en man utvisad och fick spela hela andra halvlek med 10 man. Trots det gjorde man där 3-0 på Grebbestad och vann med 4-1 (1-1).

DERBY 22 augusti
HOPPAS ALLA GIF-are SOM KAN TAR SIG TILL SILJEVI IDAG FÖR ATT SE BOHUSLÄNDERBY MELLAN GIF OCH STRÖMSTAD. OBS ! MATCHSTART 18.45.

Comeback av Eric
Idag gjorde äntligen Eric Spindel comeback efter sin korsbandsskada.

2-2 i spännande derby
Grebbestad såg ut att gå mot en derbyvinst och hade 2-0 en bit in på andra halvlek. Men då fick Strömstad fart på benen igen och slutforceringen gav 2-2 sedan Peter Andersson kvitterat med tio minuter kvar av matchen.

Strömstad vann derbyt
Strömstads fina svit håller i sig och på onsdagskvällen besegrades Grebbestad med 2-1 på hemmaplan.

Simons ledning krymper
Med tre matcher kvar leder nu Simon Fröjd bara med en enda poäng före Rickard Söderlund. Jan Svensson och Stratos Kenstanlis skuggar på en delad tredje plats.

Kanonmatch!
Måndagens macth mot Oddevold bjöd på stor underhållning. Efter 20 minuter låg GIF under med 2-0. Sedan började det roliga.

En härlig helg med 9 GIF-poäng: A-laget 3-1, HIF/GIF 5-1 och F0406 7-0.

2019-08-17 14:00

IFK TIDAHOLM