I backspegeln - 23 juni genom ren

Bengt Vineberg fddes
Klas Johansson fddes
IFK Uddevalla (h) 1-2
Grebbestad tog emot IFK Uddevalla och torskade med 1-2. GIFs ml gjordes av Ulrik Karnstrm.

Vallens IF (h) 1-4
GIF hade hemmamatch mot Vallens IF och frlorade med 1-4. GIFs ml gjordes av Jonas Sderlund.

Hogstorps IF (h) 2-2
GIF gstades av Hogstorps IF och spelade oavgjort, 2-2. Grebbestads ml gjordes av Michael Johansson och Henrik Lundin.

Rosserds IK (b) 7-0
Grebbestad hade bortamatch mot Rosserds IK och kunde vinna klart med 7-0.

ttonde raka utan vinst nr Grebbestad fll mot IFK Uddevalla
Uddevalla hade ledningen efter frsta halvlek med 1-2 men terigen har Grebbestad tyvrr inget flytt. Grebbestad var det bttre laget under frsta halvlek men Uddevalla lyckades stta sina enda tv skott p ml dr.

Andralaget: Seriefinal i morgon mot Munkedal
Andralaget stlls fr en tuff match i morgon d man mter serieledande Munkedal borta. Matchen startar kl. 19 fr er som vill ka och titta

Slkthistoria del 5: 3 generationer Landn i GIF
Vi har som ni vet flera Grebbestadsslkter som i generationer varit verksamma som ideella krafter, aktiva idrottare och/eller ledare i GIF sedan 1922 - Greby med 4 generationer, Henriksson, Mattsson och Norn med 3 - men det finns fler... Denna artikel handlar om slkten Landn !

Tipset: Att skriva en bra histora.........
Om det är någon som mot förmodan inte har sett Tom Alandhs porträtt-dokumentär om Lennart Nacka Skoglund, så gör det nu. Så skriver man historia.

VM-tipset: Ulrik toppar
Ulrik Karnstrm har tagit verc ledningen av VM-tipset. Han leder med en pong fre tidigare ledaren Magnus Cedervik.

Truppen mot serieledande Lundby
Sven-Tommys trupp mot serieledande Lundby är utagen och innehåller inga sensationer. Håkan Hansson och Peter Karlsson är avstängda samt Jonas Söderlund skadad.

Frlust som vanligt
Grebbestad mot topplaget Stenungsund kunde vl bara sluta p ett stt? Och det gjorde det med. Stenungsund vann med hela 4-0 (0-0) p Siljevi i Grebbestad.

Grattis GIF/HIF P15/17, vinst i dagens "seriefinal" mot Mellerud med 5-3 och fortsatt serieledning.

Div I Sdra
2018-06-17 17:00