I backspegeln - 8 december genom åren

Rune Kläth föddes
IFK Uddevalla (h) 4-2
Grebbestad tog emot IFK Uddevalla och segrade med 4-2. GIFs mål gjordes av Anton Henriksson (2), Granit Berisha och Christoffer Söderlund.

Inne-DM i morgon för Grebbestad
I morgon spelas inne-DM där Grebbestad deltar. Grebbestad spelar i Grupp C och möter Herrestads AIF, IFK Uddevalla Futsal och Svenshögens SK.

Första omgången i #swisharödsvart är nu avgjord
Nu är första omgången i GIFs nya gåvo-/swishtävling #swisharödsvart klar. Det rätta svaret på frågan om vem som är GIFs senaste Hedersordförande är - Bengt Mattsson. Många rätta svar har kommit in, men genom lottdragning är vinnaren - Patrik Jonasson. Vi säger grattis till Patrik som vinner ett julbord för 2 personer på TanumStrand. Tack till alla er som deltagit i #swisharödsvart. Tack till TanumStrand som sponsrade priset. Snart börjar ......

Snälla, beträd ej Siljevigräset då det ligger snö !
Nu har snön kommit till Siljevi och då vill vi vädja till alla att inte gå ut på gräsmattan inne på Siljevi eller åka pulka i slänterna så man kommer ut på fotbollsplanen. Snön trycks till, fryser till is och smälter och fryser omvartannat och detta medför skador på gräset som det kan ta fram till maj/juni-månad att återhämta sig efter. Vi har lagt mycket arbete och pengar på gräset i höst och det vore väldigt tråkigt om det skulle skadas av att vi beträder planen då det ligger snö.

Mattias Svenssons operation uppskjuten
I veckan kunde vi meddela att Simon Föjds operation blev uppskjuten. Nu kommer även detta beslut på Mattias Svensson

Grebbestad överraskade mot IFK Uddevalla
Trots en mardrömstart och underlägen 0-2 kunde Grebbestad vända och vinna matchen med 4-2 (2-2).

Mot ettan: hade varit något. Tyvärr så är ju inte Jimmie kvar dock.

Kval till division I
2019-10-26 15:00