I backspegeln - 3 augusti genom åren

Ella Burman Pettersson föddes
IK Oddevold (h) 1-3
Grebbestad tog emot IK Oddevold och torskade med 1-3. GIFs mål gjordes av Mattias Svensson.

IFK Strömstad (b) 6-1
GIF hade bortamatch mot IFK Strömstad och vann klart med 6-1. GIFs mål gjordes av Granit Berisha (2), Olle Kristoffersson (3) och Leonard Pllana.

Lysekils FF (h) 6-0
GIF gästades av Lysekils FF och segrade klart med 6-0. Grebbestads mål gjordes av Andreas Tuvström, Mattias Svensson (3), Patrik Adamczyk och Granit Berisha.

IF Viken (h) 2-3
GIF gästades av IF Viken och med 2-3. GIFs mål gjordes av Markus Svensson.

Lundens ÖBK (h) 2-4
Grebbestad gästades av Lundens ÖBK och torskade med 2-4.

Bortamatch i Värmland igen då GIF möter Nordvärmland
Efter poäng senast borta mot Karlstad BK åker Grebbestad återigen till Värmland. Nu för längsta bortamatchen då Grebbestad skall spela mot Nordvärmland.

Kalmar FF, lite fakta inför matchen mot GIF
Inför cupmatchen mot Kalmar FF den 24 augusti har vi tagit fram lite fakta om föreningen som intresserade kan läsa. Kalmar FF fick sitt namn 1927 genom namnbyte från Kalmar Idrottssällskap. Denna förening tillkom 1918 genom sammanslagning av IF Gothia och IF Kamraterna. IF Gothia har sitt ursprung i den 1910 bildade idrottsföreningen Göta, som genom namnändring till IF Gothia 1912 vann inträde i Riksidrottsförbundet. Titta här på [[link]]http://kalmarff.se[[nytt]]mer om Kalmar FF på deras hemsida.[[/link]]

Revansch för Oddevold som är vidare till final i DM
Grebbestad fick en smakstart på matchen när Mattias Svensson satte 1-0 redan efter fyra minuter. Men Oddevold replikerade snabbt och kunde sedan avgöra i den andra halvleken trots en mycket bra sista halvlek av Grebbestad.

Olle tremålskytt när Grebbestad slog Strömstad med 6-1
Grebbestad vann som väntat ganska klart mot div 5-laget Strömstad i en träningsmatch på måndagskvällen. Olle Kristoffersson svarade för tre mål men matchens snyggaste gjordes av Strömstads Colins Omondi.

Bilder: Grebbestad-Lerum
Nu finns bilder från matchen inne under galleri. Gå via menyrad eller via länk nedan:

GIFs superweek
Inom 8 dagar, från tisdag 29 juli till onsdag 6 augusti, spelar GIF 4 hemmamatcher med seniorlagen - en riktig superweek för GIF-fansen. Efter 4 poäng i tvåan, och tredje plats i tabellen, är det på måndag dags för serieledande Andralaget i sexan att begå höstpremiär med match mot Rosseröd. På onsdag avslutas denna superweek med match i Svenska Cupen mot Utsiktens BK från div. I Södra.

Tre Grebbestadstalanger på Liverpoolläger
Liverpool FC Academy har varit i Sverige på diverse platser och haft fotbollsskola för ungdomar i Vänersborg. Från Grebbestad deltog Daniel Söderlund, Jakob och Oskar Landgren.

Träningsmatch på Lördag 15:00
Då var det dags för sommarens andra träningsmatch som spelas på Siljevi kl 15:00 lördag 4/8. Efter två riktigt bra insatser mot div 3 lag är det nu dags att möta ett topplag från Göteborgsfyran.

6-0 för Grebbestad mot Lysekil
Det blev en stor och klar seger för Grebbestad i sista träningsmatchen innan serien återupptas på måndag. Hemma på Siljevi besegrades Lysekil med 6-0 (3-0).

GIF - SOMMARJOBB
TACK alla GIF-are som jobbat ideellt på Siljevi och i Lunden !!

Grebbestad slog norska Rakkestad
Grebbestad gjorde en bra sista träningsmatch innan serien startar om en och halv vecka när man hemma besegrade norska Rakkestad med 4-1 (2-0).

GIF föll på tilläggstid
Efter en tuff batalj föll Grebbestad hemma på Siljevi mot Viken med 2-3 (1-1). Detta sedan Vikens segermål kommit på tilläggstid av Robin Johnson.

Joakim Sandsten avstängd
Efter sin tredje varning är Joakim Sandsten nu avstängd i nästa match.

Ingen seger nu heller
Grebbestads tredje och sista träningsmatch inför nästa helgs omstart av serien slutade 1-1 (1-1) mot div 5-laget Zenith.

Seriespel hösten 1930
GIF deltog i Bohuslänska B-serien även hösten 1930. GIF belade en femte, och sista, plats i serien efter Smögen, Munkedal, Hamburgsund och Hunnebo. 1 vinst och 7 förluster.

Vi tycker att Totte ska försöka byta lag. Skulle stannat i Varberg eller helst om man får önska här hemma, är ju trots allt 25 år, och känns väl roligare att spela och göra nytta vilket Totte alltid gjort. Vi saknar dig hemma , Tobias!

I förrgår 12:00

LIDKÖPINGS FK