I backspegeln - 21 augusti genom åren

Daniel Monus föddes
Niklas Palm föddes
Myckleby IK (h) 7-1
Grebbestad tog emot Myckleby IK och segrade klart med 7-1. GIFs mål gjordes av Olle Kristoffersson (5), Anton Henriksson och Robin Persson.

IFK Strömstad (b) 1-4
GIF hade bortamatch mot IFK Strömstad och förlorade med 1-4. GIFs mål gjordes av Olle Kristoffersson.

IK Oddevold (h) 3-4
GIF hade hemmamatch mot IK Oddevold och förlorade med 3-4.

Bilder Rynninge-Grebbestad
Nu finns det 39 bilder i Galleriet. Gå via menyrad och Galleri eller via länk nedan

Truppen och lite info inför IFK Skövde
Åter dags för en seriematch. Och nu upp till bevis – att spela lika bra om senast i DM mot Oddevold. Tränarna har nu en viktig uppgift att mobilisera rätt gnista till killarna så dom står med båda benen kvar på jorden efter fantastiskt fina 4-0 mot div 1-laget Oddevold.

Andralaget mot Gilleby på söndag
Andralaget spelar hemma på Siljevi mot Gilleby kl 16:00. Följande är uttagna:

Nästa match: Grebbestad-Ölme på lördag - update
Denna helg är det en ny match mot ett lag som är i stort poängbehov. IFK Ölme ligger nämligen på 12:e plats och därmed en kvalplats för att hänga kvar.

Uppdatering om målet mot Frölunda
Klubben har nu haft samtal med de båda spelarna och efter detta har man beslutat att:

Tipset: Ett skepp kommer lastat......
Varje vecka händer ett fenomen som förbryllar mig lika mycket varje gång.

2:a-laget upp på andra plats efter seger mot Hamburgsund
Efter en bra genomförd match vann Grebbestad 2:a-lag hemma mot Hamburgsund med 5-2 (3-1) i söndags. Hamburgsund ligger nu trea på samma poäng som Grebbestad.

Buss till Stenungsund !(Fullt)
På Lördag är det dags för matchen med stort M. Då skall GIFarna åka söderut för att möta serietvåan Stenungsund på deras hemmaplan Nösnäsvallen kl 14:00 Det är som vanligt plats för 25 supporters i spelarebussen. Det finns även möjlighet att åka med supporterbussen för den som vill.

12 st kvar i Guldtian !
Grebbestad IF har nu lyckats göra hela 49 mål i årets serie. Det innebär att endast 12st har chans att vinna Guldtian. "Pata" får väl fortfarande gälla som favorite. Skulle Grebbestad göra 67 mål eller mer så står han som slutsegrare. Även vid 66 mål har han stor chans att vinna eftersom insläppta då avgör. Patas 37 mot Grebbestad B&E 75

Grebbestad illa ute men vann stort mot Myckleby
Grebbestad var riktigt illa ute under första halvlek mot seriejumbon Myckleby som ledde med 0-1 och skapade mängder av chanser. Men ett par lyckominuter vände matchen och i andra halvlek tröttnade Myckleby

Truppen mot Strömstad
I morgon spelar Grebbestad mot serieledarna Strömstad i Strömstad.

Slutspelsdags för Juniorlaget
TIF/GIFS Juniorlag börjar slutspelet på Söndag den 26/8 på bortaplan mot Inland/Västerl./Hjärtum Laget ser ut som följer.

Mackan ryckte i pinneligan
Med få folk på träningen idag satsades det på olika pinnetävligar och Markus Svensson hade "julafton" och tog hem hela sju pinnar.

Fortsatta målvaktsproblem
Henrik Olausson missar minst tre veckor till och Jan Svensson ser ut att vara borta minst lika länge.

Tung förlust
Det är roligare att spela dåligt och vinna än att spela bra och förlora.

"Ajje" klar för GIF
Andreas "Ajje" Hellman är sedan lerummatchen, då han debuterade, klar för GIF.

Händelserikt på Siljevi!
Det blev en händelserik match på Siljevi när GIF gästades av Oddevold. 3-4 till gästerna slutade macthen, efter att Grebbestad hämtat upp ett 0-2-underläge till 3-2, för att sedan tappa ledningen igen.

Imponerad som oftast Grebbestad ni överraskar hela tiden som samhälle, människor o ert / vårt fantastiska Fotbollslag GIF Tack

2017-08-18 19:00

IFK UDDEVALLA