I backspegeln - 4 juni genom åren

Abdi Salam Ali Noor föddes
Eric Johansson föddes
Lysekils FF (h) 3-2
Grebbestad tog emot Lysekils FF och segrade knappt med 3-2. GIFs mål gjordes av Olle Kristoffersson (2) och Mikael Albrektsson.

Finlandia/Pallo AIF (h) 0-4
GIF hade hemmamatch mot Finlandia/Pallo AIF och med 0-4.

Vallens IF (h) 3-1
Grebbestad hade hemmamatch mot Vallens IF och kunde vinna med 3-1.

Svår bortamatch, tabellfemman Oddevold på onsdag
Det går trögt för Grebbestad resultatmässigt och man parkerar näst sist i tabellen efter nio omgångar. Då blir det en tuff match mot tabellfemman Oddevold som är utan poängförlust så här långt på sin hemmaplan, Rimnersvallen.

Bilder Stenungsund-Grebbestad
Nu finns det 29 bilder från matchen i Galleriet. Gå via menyrad och Galleri eller länk nedan:

Bilder Stenungsund-Grebbestad
Nu finns 45 bilder i Galleriet. Gå via Galleri i menyrad eller länk nedan:

Andralaget: Spelar mot Svenshögen i morgon
I morgon kl 19 möter Gebbestads andralag Svenshögen på Siljevi.

Seriefinal på torsdag, Stångenäs-Grebbestad
Ifjol gällde motsvarande matcher mellan lagen kamp om serieseger i div 4. Nu är det kampen om serieseger i div 3 som gäller.

Gustav Henriksson 14-årig debutant i truppen.
Efter några sena återbud till lördagens match mot Svarteborg blev blott 14-årige Gustav Henriksson kallad till laget.

Härlig vändning av Grebbestad
Efter en bra start av Grebbestad tog Lysekil över och hade i pausen ledningen med 2-0. Men ett tidigt mål av Grebbestad i andra gav laget hopp och när matchen var slut hade man vänt till 3-2.

IFK Göteborg till Siljevi !!
30 juni vankas det storfrämmat på Siljevi igen - IFK Göteborg möter det danska ligalaget FC Nordsjaelland i en uppladdningsmatch inför höstsäsongen i allsvenskan.

Tanum föll mot Vallen
Tanum föll knappt borta mot Vallen i den första slutspelsmatchen i kampen om en plats i div 5. Vallen vann med 4-3 efter 2-1 i paus.

Truppen mot Ödeborg
På nationaldagen spelar Grebbestad hemma mot Ödeborg. Ödeborg har startad serien bra och ligger tvåa.

Diggiloo på Tanumstrand
Tanumstrand har frågat GIF om föreningen kan hjälpa till med en del saker före, under och efter uppträdandet.

Bottennapp för Grebbestad
Grebbestad svarade för en riktigt blek insats i hemmamatchen mot Finlandia/Pallo och föll med hela 0-4 (0-2). Med flera spelare borta hade Grebbestad inte mycket att sätta emot.

Oavgjort mot Lerum
Trots stort spelövertag var det med nöd och näppe som de röd-svarta gossarna lyckades erövra en poäng när Siljevi gästades av Lerum.

Kommer matchen spelas 13 juni eller flyttas den?

2020-03-21 13:00

HISINGSBACKA FC