I backspegeln - 16 augusti genom ren

Kungshamns IF (b) 1-2
Grebbestad spelade borta mot Kungshamns IF och torskade med 1-2. GIFs ml gjordes av Olle Kristoffersson.

Lysekils FF (b) 4-0
GIF hade bortamatch mot Lysekils FF och kunde vinna med klara 4-0.

Ny svr match, Uddevalla borta p fredag
Det blir rets tredje tvlingsmatch mot IFK Uddevalla. Seger i vras i serien med 1-0. Sedan spelades DM-semifinal precis fre serien drog igng i gen infr hsten och dr var Uddevalla starkas och vann med 4-2 p Kamratgrden

Tung frlust fr andralaget mot Stngens
Sviten sprack nr 4-1 blev 4-5. Avgrande i slutminuten.

Bilder Karlslund-Grebbestad
Nu finns det 36 st bilder i Galleriet. G via Galleri i menyrad eller via lnk nedan.

Tipset: Skördetider…….
Vad roligt det är att springa. Eller vad roligt man kan få när man springer. Måste försöka att illustrera.

Grebbestad-Frölunda i morgon
I morgon tar Grebbestad emot V. Frölunda hemma på Siljevi. I våras lyckades Grebbestad vinna med 2-1 borta. Kan man upprepa detta?

GIF Ultras – Grebbestads supporterförening
Sponsrade av Samhällsföreningen, Proline och Ecto Fastigheter är Grebbestads supporterförening något helt unikt på denna nivå. Vi pratar div 3 och Grebbestad har en hejaklack på 70-100 personer i varje match. Grymt.

Grebbestad fll mot tabelltvan
I en relativt jmn match blev det Kungshamn som drog det lngsta stret och vann hemma med 2-1. I paus ledde Grebbestad med 0-1 efter ml av Olle Kristoffersson.

Felsgningar
Vad menar Otto (Jimmys pappa)?

Tanum/Grebbestads juniorer seriesegrare
Efter 3-2 hemma mot Lane r Tanum/Grebbestads juniorer seriesegrare. Men det r nu allvaret brjar med slutspel i cup-form.

Truppen mot ml
Grebbestad tar i morgon emot tabelltvan ml p Siljevi.

GIF drar sig ur seriespel
Denna dag beslutade GIFs styrelse att man tvingas dra sig ur seriespel tills vidare. Orsaken r att en stor del av spelarna ligger i militrtjnst och bevakar landets grnser under andra vrldskriget.

Ser i artikeln om matchstatistiken att J Henrikssson nu ligger p plats 15 i gjorda ml fr gif genom tiderna.

Sorterar man p bara a-lagsml ligger han 4:a efter J Sderlund (154), Bernt (121) och Curt (80).

Jonas hade efter ssongen 2017 gjort 75 och str med rets tv pytsar allts p 77. Tredjeplatsen inom rckhll!

Tittar man istllet p ml/match (fr spelar som gjort mer n ett ml) s ligger han tva med ett snitt p 0,77 ml/match. Etta r Bernt med 1,12 ml/match.

Pllana och J Sderlund trea och fyra p 0,71 resp 0,64 ml/match.

Distriktsmsterskap
I förrgår 18:45