I backspegeln - 26 februari genom åren

Jan Strand (Andersson) föddes
Ödsmåls IK (b) 2-2
Grebbestad spelade borta mot Ödsmåls IK och spelade oavgjort, 2-2. GIFs mål gjordes av Anton Henriksson och John Ekström.

Hamburgsunds IF (h) 2-1
GIF hade hemmamatch mot Hamburgsunds IF och kunde vinna med uddamålet, 2-1.

Grebbestads trupp mot Skärhamn i DM
Årets första trupp för tävlingsmatch är klar.

Norskt motstånd för tredje gången i år, borta match mot Kråkeröy - update no 2
På lördag åker Grebbestad över gränsen mot Norge igen för match igen. Denna gång mot Kråkeröy IL. Spännande skall det bli att se Mikael larssons första match för Grebbestad.

Ödsmål toppar DM-gruppen efter 2-2 mot Grebbestad
Ödsmål leder fortsatt grupp C i DM efter att ha klarat 2-2 mot Grebbestad efter samma siffror i pausen. Grebbestad hade bästa chansen att avgöra men Ödsmåls målvakt Edvin Ahmadi klarade Tobias Carlssons straff.

Två debutanter mot Oddevold J
Daniel Andersson och Tobias Staubo debuterade i går för Grebbestad.

Ny seger, 4-0 mot Oddevold J
Felix Kristoffersson som porträtterades här precis svarade för två mål och en assist. Övriga mål kom från Mattias Svensson och Ulrik Karnström.

Inställt mot Hamburgsund
morgondagens match mot Hamburgsund är inställd. För tredje helgen i rad tvingas Grebbestad ställa in.

Första träningsmatchen för Grebbestad
IFK Uddevallas P-93 (17 års lag) är motståndare. Grebbestads trupp ser ut som följer:

Träningschema Mars-April
Träningarna är planerade enl. följande

Laget mot Berg IL på Lördag
Laget mot Berg på Lördag kl 12:00 i Halden

Målrikt mot Ödeborg/Stigen
Det blev målrikt när Grebbestad tog emot Ödeborg/Stigen på Hagavallen i Grebbestad. 4-4 slutade matchen sedan Grebbestad varit i ledning med 3-1 i paus.

Känns spontant som att en anfallare till borde vara aktuell. Tror man hade en plats vigd för Anton Henriksson, men nu valde han att spela på en högre nivå, så GIF får söka vidare. Må hända kan Kungshamns Jesper Mattsson vara ett allternativ?

2020-02-14 19:30

IFK UDDEVALLA