I backspegeln - 23 juni genom åren

Bengt Vineberg föddes
Klas Johansson föddes
IFK Uddevalla (h) 1-2
Grebbestad tog emot IFK Uddevalla och torskade med 1-2. GIFs mål gjordes av Ulrik Karnström.

Vallens IF (h) 1-4
GIF hade hemmamatch mot Vallens IF och förlorade med 1-4. GIFs mål gjordes av Jonas Söderlund.

Hogstorps IF (h) 2-2
GIF gästades av Hogstorps IF och spelade oavgjort, 2-2. Grebbestads mål gjordes av Michael Johansson och Henrik Lundin.

Rosseröds IK (b) 7-0
Grebbestad hade bortamatch mot Rosseröds IK och kunde vinna klart med 7-0.

Åttonde raka utan vinst när Grebbestad föll mot IFK Uddevalla
Uddevalla hade ledningen efter första halvlek med 1-2 men återigen har Grebbestad tyvärr inget flytt. Grebbestad var det bättre laget under första halvlek men Uddevalla lyckades sätta sina enda två skott på mål där.

Andralaget: Seriefinal i morgon mot Munkedal
Andralaget ställs för en tuff match i morgon då man möter serieledande Munkedal borta. Matchen startar kl. 19 för er som vill åka och titta

Släkthistoria del 5: 3 generationer Landén i GIF
Vi har som ni vet flera Grebbestadssläkter som i generationer varit verksamma som ideella krafter, aktiva idrottare och/eller ledare i GIF sedan 1922 - Greby med 4 generationer, Henriksson, Mattsson och Norén med 3 - men det finns fler... Denna artikel handlar om släkten Landén !

Tipset: Att skriva en bra histora.........
Om det är någon som mot förmodan inte har sett Tom Alandhs porträtt-dokumentär om Lennart Nacka Skoglund, så gör det nu. Så skriver man historia.

VM-tipset: Ulrik toppar
Ulrik Karnström har tagit överc ledningen av VM-tipset. Han leder med en poäng före tidigare ledaren Magnus Cedervik.

Truppen mot serieledande Lundby
Sven-Tommys trupp mot serieledande Lundby är utagen och innehåller inga sensationer. Håkan Hansson och Peter Karlsson är avstängda samt Jonas Söderlund skadad.

Förlust som vanligt
Grebbestad mot topplaget Stenungsund kunde väl bara sluta på ett sätt? Och det gjorde det med. Stenungsund vann med hela 4-0 (0-0) på Siljevi i Grebbestad.

Efter kvällens resultat, där bl.a. IFK Uddevalla vinner borta mot Karlstad BK, så är GIF serieledare över midsommar och efter vårsäsongens 13 matcher - med 29 poäng mot KBKs 27 och FCT och VFK 26 - trots en match mindre spelad. Våromgången avslutas med GIF mot Gauthiod i Grästorp på måndag.
GLAD MIDSOMMAR till alla GIF-fans !!

2017-06-16 19:00

STENUNGSUNDS IF