I backspegeln - 18 februari genom åren

Mattias Svensson föddes
Lysekils AIK (b) 5-0
Grebbestad spelade borta mot Lysekils AIK och segrade klart med 5-0. GIFs mål gjordes av Mathias Hegeland, Olle Kristoffersson (2), Erik Andreasson och . Självmål.

Kungshamns IF (h) 6-1
GIF hade hemmamatch mot Kungshamns IF och vann klart med 6-1. GIFs mål gjordes av Tobias Carlsson, Olle Kristoffersson, Filip Hansson, Joshua Öster, Anton Henriksson och John Ekström.

IFK Uddevalla U-19 (b) 2-1
GIF gästade IFK Uddevalla U-19 och segrade knappt med 2-1. Grebbestads mål gjordes av Mattias Svensson och Felix Kristoffersson.

Grebbestad vann borta mot Lysekil med 5-0 - update
Grebbestad vann som väntat men det var en knackig första halvlek och sedan en betydligt lättare resa i den andra då Lysekil tröttnade. Matchen ingår i DM och redan på onsdag går nästa match i DM mot Hamburgsund

Vänersborgs IF på besök
Grebbestads andra träningsmatch spelas på lördag och det är återigen hemmamatch på Sparvalen i Tanumshede. Motståndare är Vänersborgs IF

Nationalhjälten slog Siljevis publikrekord!
Solig julidag 1976: Drygt 3.200 personer finns på Siljevi för fotbollsmatch. Grebbestads IF hade sen några år en s.k. kändismatch varje sommar som lockade många intressanta profiler till planen, stor publik och ofta en god slant i klubbkassan. Den här dagen går till historien av flera skäl. Långt före sociala mediers intrång och informationsspridande lyckades GIF-staben under Bengt Mattssons och Anders Eklunds ledning på mindre än ett dygn nå ut med att Ingemar Stenmark och Stig Strand skulle medverka.

Klar seger mot Kungshamn, 6-1, update
Grebbestad fick en smakstart på matchen och vi såg ett helt annat Grebbestad än i förra matchen mot Svane. 6-1 (2-0) slutade det till slut och Grebbestad hade hela sex olika målskyttar.

Ny grebbestadsif.se
Efter att ha sett likadan ut i över 10 år har grebbestadsif.se idag fått ett lite nytt utseende och en ny struktur.

Knapp seger för GIF mot IFK Uddevallas U-19
Grebbestad vann med 2-1 (1-1) men segern var det enda som var bra i denna match. Spelmässigt var det ett bottennapp.

Happy Valentine på er alla !!

Igår 13:00

FC TROLLHÄTTAN